Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

7 Αγωνιστικη

ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ – ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΣ, ΣΚΟΡ 4-2
Γ’ ΑΘΗΝΩΝ, 2ος Όμιλος
Ώρα: 15:00
Γήπεδο: ΔΑΚ Αιγαλεω
Διαιτητής: Μπάστας, Σιούνα, Μπαλκογιάννης

Την πέμπτη του νίκη πήρε ο Ορφέας Αιγάλεω επικρατώντας σχετικά άνετα της ομάδας των Αμπελόκηπων που για ακόμη ένα παιχνίδι δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη. Με τον Γεροσταθόπουλο ηγέτη της ομάδα του Ορφέα, κάνοντας ένα από τα καλύτερα του παιχνίδια. Συγκεκριμένα, στο 6’ με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ για την ομάδα του (1-0).

Δέκα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης κέρδισε πέναλτι, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Θεοχαρίδης που βρήκε στόχο (2-0).
Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Φαραντάκης έκανε πέναλτι στον επιθετικό των Αμπελοκήπων, Γιωργόλι, όταν βρέθηκαν σε τετ α τετ από το οποίο βγήκε νικητής αποκρούοντας εντυπωσιακά στην δεξιά του γωνία.
Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 55’ που μόλις είχε περάσει στο παιχνίδι κέρδισε νέο πέναλτι για την ομάδα του στο οποίο και ευστόχησε μειώνοντας σε 2-1. Στο 70’ ο ίδιος παίκτης με εξαιρετική ατομική ενέργεια ισοφάρισε σε 2-2. Στο 75’ ο πρωταγωνιστής του αγώνα Γεροσταθόπουλος, ο Ορφέας πήρε και πάλι προβάδισμα στο σκορ κάνοντας έτσι το 3-2, ενώ τρια λεπτά ο Πέτρου με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου